Radu să știri …

„Seara italiana- Italia se prezinta” la Sala Dalles

Radu Popa

Miercuri, 24 aprilie 2024, de la ora 19.00, la Sala Dalles din Capitala va avea loc un spectacol in care va fi prezentata muzica italiana.
O serie de cantece traditionale sau melodii italienesti vor alterna cu celebrele canzonette, intr–un spectacol plin de culoare si dinamism.

Distributie de prestigiu

In cadrul manifestarii muzicale mentionate vor evolua: soprana Maria-Madalina Constantin, tenorul Liviu Indricau, baritonul Iordache Basalic si basul Alin Horia Manzat. Cu acelasi prilej vor mai fi prezenti actrita Raluca Juganaru si cantaretul italian Enrico di Calabria.

Regal muzical

Celebrul chitarist Al Di Meola pe scena Salii Palatului

Radu Popa

Cunoscutul chitarist american Al Di Meola revine in Romania.
Celebrul instrumentist de peste Ocean va sustine un concert pe scena Salii Palatului din Bucuresti luni, 3 iunie 2024, de la ora 20.00.

Un jazz-man de exceptie

Ales, de nu mai putin de 4 ori „Cel mai bun chitarist de jazz al tuturor timpurilor” Di Meola este cunoscut in randul iubitorilor jazz-ului de calitate pentru stilul „fusion jazz experimental” pe care il promoveaza.

Interpret al muzicii experimentale „de suflet”

Colaborarile de exceptie avute, de-a lungul timpului, cu o serie de muzicieni de exceptie, printre care s-au numarat Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John Mc. Laughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, Jean-Luc Ponty i-au adus faima mondiala si renumele de „pionier al muzicii experimentale interpretate cu sufletul”.

Atentat terorist la Miscova

40 de morti la un eveniment muzical din capitala Rusiei

Atac sangeros in timpul unui concert rock din capitala Rusiei

Radu Popa

Vineri seara, un grup de barbati inarmati au deschis focul la intamplare in Sala „Crocus” din Krasnogorsk, la periferia Moscovei. Potrivit autoritatilor ar exista cel putin 40 de victime. Ulterior, atacatorii au incercat sa incendieze cladirea. In urma sangerosului atac terorist, au fost anulate toate evenimentele sportive din zona.

Meciul amical Rusia-Paraguay, singura manifestare sportiva permisa

Toate manifestarile sportive anulate, cu exceptia partidei amicale dintre Rusia si Paraguay. Intalnirea urmeaza sa se desfasoare luni, 25 martie 2024, pe stadionul echipei Dinamo Moscova, in conditii de maxima securitate. Cateva conceerte care trebiiau sa prefateze partida au fost anulate, iar, pana in prezent, permiterea accesului spectatorilor la meci este sub semnul intrebarii.
In capitala Rusiei a fost instituita starea de urgenta, iar manifestarile stradale, interzise.

Bilant de ultima ora

93 de morti in urma atacului terorist de la Moscova

Meciul amical Rusia-Paraguay anulat

Radu Popa

Bilantul mortilor in urma atacului terorist de la Sala „Crocus” din apropierea Moscovei a ajuns la 93.
In aceste conditii, autoritatile ruse au decis anularea meciului amical Rusia-Paraguay, care urma sa se desfasoare luni, 25 martie 2024, pe stadionul echipei Dinamo Moscova.
Potrivit Federatiei Ruse de Fotbal, suporterii care au achizitionat bilete la partida mentionata vor primi o rambursare integrala a costului acestora.

F.F.F. Urgent

Gruparea terorista I.S.I.S.-K revendica atacul de vineri seara de langa Moscova

Radu Popa

Vineri seara, un grup de indivizi inarmati au patruns in Sala „Crocus” din apropierea Moscovei, unde avea loc un concert rock, au deschis focul la intamplare si au ucis numerosi spectatori. Numarul victimelor a ajus, pana in prezent, la 93.
Atentatul a fost revendicat de gruparea terorista ISIS-K.
Membrii acesteia ii considera pe Vladimir Putin si pe rusi „complici la activitati care ii oprima in mod regulat pe musulmani” in urma interventiei Rusiei in Siria.

Lasă un comentariu