RETROSPECTIVA 2021. CARLETTA ADRIANA IRING, UN PICTOR VALOROS NE FACE SĂ VISĂM. FRUMOS DE TOT!

Foarte puțin pana la finalul anului. Prilej minunat pentru retrospectiva anului plastic 2021.

Aducem în centrul atenției un nume drag, un pictor mereu căutător al drumurilor armoniilor cromatice direct spre sufletul omului.

– Vă prezentați singură ?

-Mă numesc Carletta Adriana Iring şi aşa cum vă spuneam şi în interviurile trecute, sunt pasionată de pictură şi terapii energetice pe care le fac cu sufletul deschis și care m-au ajutat să mă redescopăr.

Vreau să vă mulţumesc pentru interesul acordat şi munca pe care o depuneţi pentru oameni şi cu oameni, care îşi dezvăluie pasiunile şi interesul pentru frumos sănătate, stare de bine.

-Mulțumesc mult. Cum apreciați din punct de vedere al picturii dumneavoastră, anul 2021?

-Pentru mine pictura este un hobby, iar când finalizez tabloul şi îl privesc, simt o împlinire greu de exprimat în cuvinte. Tablourile mele se află în casele oamenilor dragi mie, făcute cadou cu diferite ocazii, iar când îi vizitez şi le revăd, mă bucur de fiecare dată, pentru ca în fiecare tablou există o emoţie, o trăire, o încărcătură energetică pe care am dorit să o imprim prin culori. Îmi doresc ca la nivel de intenţie, energia pe care o las pe pânză să ajute privitorul să se liniştească, să se destindă şi să îl fac să viseze. Ador tehnica pouring pe care am folosit-o des în picturile mele. Este o tehnică în care pictura se obține prin turnarea diferitelor nuanțe de culori acrilice lichide pe pânză sau pe altă suprafață de pictură. Rezultatul se poate influența prin alegerea şi direcționarea culorilor, realizând ceva unic de fiecare dată prin fluidizarea culorilor.

Sunt si tablouri realizate, în care folosesc tehnica pouring ca fundament dând o notă interesantă lucrării finale:

Dar pictez şi peisaje, aşa cum este Creasta Cocoşului din zona noastră, Maramureş:

Sau caii ginerului meu pe care îi adoră şi a dorit să îi aibă pictaţi:

Iar de sezon, la noi în Maramureş a nins ca în poveşti… un peisaj de iarnă:

 – Ce așteptări aveți în anul 2022 ?

-Am învăţat să nu mai am aşteptări, îmi las inima să mă ghideze. Dacă ne conectăm la suflet, aşa ne dăm seama cine suntem cu adevărat. Urmându-ne sufletul, ne clarificăm gândurile, dorinţele şi aşa vom putea fi cu adevărat fericiţi. Îmi stabilesc metodele de lucru în pictură, în munca de la serviciu, cele mai potrivite, planuri care funcţioneze pentru mine, gestionându-mi viaţa în mod eficient şi lăsând sistemele să mă ghideze spre atingerea obiectivelor.

Ceea ce contează cel mai mult, sunt momentele petrecute alături de cei dragi. Mă bucur de lucruri simple, pentru ca lucrurile aparent mărunte sunt cele care contează cu adevărat cel mai mult, las ca viaţa să mă surprindă cu farmecul ei. Ajungi, la un moment dat în viaţă, să le mulţumeşti tuturor oamenilor pe care i-ai întâlnit de-a lungul timpului. Toţi m-au ajutat să devin cine sunt azi, toţi m-au învăţat să mă iubesc mai mult.

Vă doresc ca în acest sfârşit de an să vă regăsiţi sufletul, să vă încărcaţi bateriile pentru tot ce urmează, să trăiţi în Lumină şi Iubire!

Fermecător. Vă rog să observați și la imaginea finală înscrisul de desupra unui om bucuros!

La rândul eu vă transmit:

LA MULȚI ANI 2022!

Semnează cu drag,

Aristotel Bunescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s