Crișan Vasilica declară: ,,Pentru mine, pictura este o călătorie în lumea viselor  plină de splendoare și strălucire”

Distinsa doamnă Crișan Vasilica ne invită în universul minunat al tablourilor sale.
Mulțumim foarte mult!

În cariera mea de gazetar, am aflat cu surprindere că sunt mai multe sporturi reunite sub denumirea de …orientare. Cu mulți ani în urmă am fost la o competiție la Alba Iiulia. Campionatul a fost cum a fost, dar mi-e mi-a rămas sufletul la orașul în sine…Superb! Chiar dacă nu am mai avut marea șansă să ajung acolo, mă gândesc mereu la oamenii din Alba Iulia, visez să vizitez acest spațiu de vis…

    Spre marea mea bucurie, ca om ce mă ocup de lumea pictorilor, am descoperit printre ei o distinsă doamnă care visează la rândul său, prin intermediul artei armoniilor cromatice.

    Numele său este Crișan Vasilica. Apoi am văzut tablourile sale încântătoare…Le veți putea și dvs, onorabili cititori, după un dialog introductiv.

Atenție mărită, începem:

-Pentru început, vă rog să vă prezentați…

Crișan Vasilica …..Cea care a cucerit munții. În curând vă va cucerii și pe dumneavoastră, dragi cititori, cu lucrările sale de artă plastică.

-Ma numesc Crișan Vasilica și sunt născută în 8 ianuarie 1979 în Inima Ardealului, într-un oraș plin de istorie și tradiție, Alba Iulia. Sunt o persoană simplă și modestă, iubesc natura și am fost întotdeauna atrasă de frumos.

Pasiunea mea este pictura, unde se regăsesc starea mea de spirit, speranțele și amintirile. Sunt o pictoriță independentă și autodidactă, iar cel mai mare critic al meu sunt eu însămi.

Ce tehnici folosiți?

– Utilizez acrilicele, pastă modelatoare si foite de aur pentru a crea un stil unic si a adauga o stralucire speciala tablourilor mele.

– Când a fost efectiv întâlnirea cu pictura?

-Am început să pictez în anul 2020, în plină pandemie de COVI.D-19, fiind în Londra în acea perioadă. Mă simțeam îngrădită, iar dorul de cei de acasă îmi apăsa sufletul. Așa că am găsit refugiul în pictură.

Pentru mine, pictura este o călătorie în lumea viselor, plină de splendoare și strălucire. Ea este o oază de culori, forme și emoții, care îmi umple sufletul de bucurie. Prin intermediul acesteia, eu îmi pot exprima adevăratele sentimente și pot crea o lume în care să mă pierd cu plăcere. Pictura este un dar care îmi aduce fericirea și îmi oferă posibilitatea de a-mi exprima creativitatea.

-Ce pictori români vă plac?

-Sunt fascinată de artiștii Nicolae Grigorescu și Corneliu Baba, dar sunt atrasă și de pictura abstractă, pentru că lucrurile pot fi interpretate într-o manieră proprie de către fiecare privitor.

-Cum a fost 2022 pentru dvs?

-Anul 2022 a fost unul plin de activitate artistică pentru mine. Am avut ocazia să donez tablouri pentru o expoziție caritabilă în Londra, prin sprijinul doamnei Stefania Magdalena Cladec, o persoană deosebită cu un suflet frumos.

Sunt recunoscătoare pentru oportunitățile pe care le-am avut și îmi doresc să continui să evoluez și să mă dezvolt ca artistă, creând tablouri care transmit emoții și povești unice.

-Ce vă doriți pentru anul 2023?

– Pentru anul 2023, planific sa am o expozitie personala in Romania si sa colaborez cu alti artisti pentru proiecte noi si interesante.

-Minunat, vă dorim să se îndeplinească toate dorințele.

Acum să vedem niște lucrări pe care le semnați. Poftiți deci la…

GALERIA DE ARTĂ

Drumul de ape, drumul simbolic spre notorietate parcurs acum de invitata noastră…
Am început cu visele… Terminăm tot cu ele să fie un subiect rotund. Un tablou care se poate numi
,, Fereastra mea spre vise „.

Concluzia?

Am cunoscut un pictor de reală valoare, un un mare viitor în față. Îi dorim sănătate, bucurii pe toate planurile și abia așteptăm prima expoziție personală.

Numai bine și frumos tuturor!

Aristotel Bunescu, director al Agenției de Presă Culturală și Sportivă – A.P.C.S., membru în Consiliul Director al Asociației Artiștilor Plastici – A.A.P.B, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, – U.Z.P.R.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s