ANTOLOGIA PICTORILOR/ STELA VESA SEMNEAZĂ MINUNATE VITRALII SPIRITUALE 

SUNTEM ÎN 24 NOIEMBRIE. CE ÎNSEAMNĂ ACEASTĂ DATĂ PENRU DVS? PENTRU MINE ESTE DATA LA CARE, ÎN 1864, S-A NĂSCUT MARELE PICTOR FRANCEZ POSTIMPRESIONIST TOULOUSE-LAUTREC. 24 NOIEMBRIE, DAR 2022, ESTE DATA LA CARE AM DESCOPERIT MAREA PICTORIȚĂ STELA VESA DIN BEIUȘ. PĂSTRĂM DESIGUR PROPORȚIILE ȘI MERGEM SĂ VEDEM CE SPUNE ARTISTA DESPRE PROPRIA TRAIECTORIE…   

INAINTE DE A-I DA CUVANTUL, VREAU DOAR SĂ REMARC FAPTUL CĂ A CUCERIT DEFINITIV PE SPECIALIȘTII ARTELOR VIZUALE DIN NEW YORK, BARCELONA, MADRID. GALERIA GAUDI DIN MADRID A INVITAT-O SA PARTICIPE LA EXPOZIȚIA INTERNAȚIONALĂ DE ARTĂ VIENA, EDIȚIA 2022, ÎN AMBIANȚA REGALĂ A PALATULUI SCHONBRUNN.

ACUM ARE CUVANTUL INVITATA NOASTRĂ DE ONOARE   

-RAMAN FIDELA SPATIULUI MEU ARTISTIC DESCHIS PENTRU O PALETA  CU MULTA FANTEZIE TABLOURI ATINGAND  FANTASTICUL APROFUNDAND SIMBOLISTICA ANCESTRALA SUBTILA A PERSONAJELOR MELE IMPLETITE CU SUPRAFETE DE CULOARE CARE SE DESFASOARA PE VERTICALA INTR O SPIRALA TRANSFORMAND TABLOUL INTR UN VITRALIU SPIRITUAL.

-CUM A FOST 2021 PENTRU DVS?

-ANUL 2021 A DEBUTAT PE SPIRALA TIMPULUI PRIN INTRAREA IN COMPETITIE BENEFICA FIIND LISTATA  IN CADRUL CASEI DE LICITATII ARTMARK CU SUCCES.

-FELICITĂRI, CE DORIȚI PENTRU ANII URMĂTORI?

-URMATORII ANI IMI VOI CONTINUA SPIRALA TIMPULUI ABORDAND TABLOURI DE MARI DIMENSIUNI CU POSIBILITATEA DE A APROFUNDA CU O SI MAI MULTA SPIRITUALITATE PICTURA MEA INTR O PALETA DIVERSA SPRE O VISARE SI FANTEZIE PE TARAMURI NOI.

– VĂ DORIM SUCCES DEPLIN!

SĂ VEDEM ACUM CÂTEVA VITRALII SPIRITUALE. POFTIȚI DECI LA GALERIA DE ARTĂ…

CONCLUZIA?

AM DESCOPERIT UN ARTIST TOTAL, O MARE SURPRIZĂ FRUMOASĂ PE CARE ABIA ACUM ÎNCEPEM SĂ O GUSTĂM. ARE MUTĂ SAVOARE, MULT FARMEC, MULTĂ VALOARE!

FELICITĂRI ȘI SĂNĂTATE!

Aristotel Bunescu, directorul Agenției de Presă Culturală și Sportivă – A.P.C.S., membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România – U.Z.P.R.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s